Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gerom S.A.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Geamuri auto, parbrize, laterale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Geamuri pentru industria auto

Gerom S.A. Buzau este principalul producator din Romania de geamuri de securitate pentru autoturisme si alte autovehicule de transport persoane, autocamioane, tractoare, nave maritime, aeronave si mijloace de transport feroviare si speciale.

Aceste geamuri de securitate sunt produse pe instalatii performante dotate cu calculatoare de proces, sunt testate si omologate international conform Regulamentului EEC R43 si ANSI/SAE Z 26 la institute de specialitate din : Franta, Belgia, Anglia, SUA, Canada.

GEAM DUPLEX

Geamul duplex este fabricat din doua foi de geam float etansate prin aplicarea foliei de polivinil butiral (PVB) in conditii de temperatura si presiune de aer.
GEROM S.A. Buzau produce parbrize duplex pentru o gama larga de autovehicule in urmatoarea specificatie:


Dimensiuni maxime :
autoturisme : 2000 x 1000 mm
autobuze , autocamioane si vehicule speciale : 2100 x 3300 mm
Sageata maxima :
autoturisme : 200 mm
autobuze, autocamioane : 400 mm
Grosime geam :
1,5 - 4 mm
Raza minima de curbura :
250 mm
Factor de transmisie a luminii :
min. 75%

GEAM SECURIZAT

Geamul securizat considerat ca si geam de securitate este un geam cu rezistenta marita la soc mecanic, spargandu-se in cioburi foarte mici, netaioase. Geamurile securizate plane si curbate, realiate de GEROM sunt destinate echiparii autoturismelor, vagoanelor de cale ferata, masinilor agricole, vapoarelor, etc. Aceste gegamuri sunt folosite in calitate de geamuri laterale, lunete, trape.
Gerom produce repere securizate auto atat pentru prim montaj (OEM) cat si pentru piata pieselor de schimb (AGR).
Geamurile securizate produse de GEROM Buzau pentru mijloace de transport rutiere, feroviare, navale etc. se incadreaza in urmatoarea specificatie :
GEAMURI PLANE SECURIZATE
Grosime : 3 mm cu dimensiuni maxime 800 x 1400 mm
Grosime : > 4 mm cu dimensiuni maxime 1000 x 1500 mm
Dimensiuni minime: 250 x 200 mm
Transmisia luminii : conform REG ECE ONU 43
GEAMURI CURBE SECURIZATE
Grosime : 3,1 mm cu dimensiuni maxime 1000 x 600 mm
Grosime : 4-6 mm cu dimensiuni maxime 1500 x 2400 mm
Dimensiuni minime: 350 x 200 mm
Raza de curbura : min. 1000 mm; maxima infinit
Latura maxima care poate fi curbata este de 1500 mm
Transmisia luminii : conform REG ECE ONU 43
Geamul securizat plan se produce pe cuptoare orizontale de securizare, prin radiatie sau convectie. Curbarea se face cu noul cuptor de securizare/curbare a geamului Tamglass (Finlanda).
Gerom produce aceste repere securizate conform Regulamentelor EEC R43, BS 6206 FMSS 205 USA (DOT 246) si sunt omologate international la institute de specialitate in Franta , Belgia , Anglia, USA , Canada.
Certificare : SR EN ISO 9001 : 2001 / 9001 : 2000

PARBRIZE DE DIMENSIUNI MARI

Compania GEROM SA - Buzau si-a intensificat eforturile pentru satisfacerea cerintelor marilor producatori de vehicule comerciale (camioane si autobuze) din Romania si Europa,prin finalizarea noii investitii in cuptorul automatic de curbare pentru productia de parbrize de dimensiuni mari - GLASSROBOTS (Finlanda).

Noul cuptor permite realizarea de parbrize de dimensiuni mari pentru autobuze, camioane si vehicule speciale. Geamul duplex realizat de GEROM reprezinta un produs de o calitate superioara certificat de experienta si profesionalismul specialistilor nostrii.
Parbrizele de dimensiuni mari, completeaza gama de produse adresate in special industriei auto. Pentru productia la un standard inalt al calitatii conform reglementarilor internationale, noul cuptor beneficiaza de urmatoarele functii de control:

- Control complet automatic pentru incalzire, curbare si racire,
- Curbarea automata se bazeaza pe masuratori continue a temperaturii geamului cu ajutorul pirometrelor cu infrarosu;
- Control automatic lateral - faciliteaza curburile stranse. Formarea finala a aripii (curburi complexe) poate fi controlata precis prin acest system.
Din Gura in Gura